Noël kézműves karácsonyi dekoráció rendelés

FŐOLDAL                   RÓLUNK                   DEKORÁCIÓINK                  RENDELÉS                   KAPCSOLAT

 
 

Telefonon: +36 70 613 6762 vagy e-mail-n: info@karacsonyikoszoruk.hu


E-mail-s megrendeléshez szükséges információk:

•     A dekoráció típusának vagy típusainak megnevezése.

•     A dekoráció mennyiségének megadása.

•     A megrendelő neve.

•     A megrendelő telefonszáma.

•     Áfa-s számla igényét kérjük, jelezze a megrendelő e-mail-ben valamint a kitöltéséhez szükséges adatokat adja meg hozzá a levelében (cégnév, cím):

•     Hogyan szeretne a megrendelt dekorációhoz hozzájutni? Személyes átvétellel vagy házhozszállítással.

 1.     Házhozszállításnál kérjük, adja meg a kiszállítási címet:

 2. - Név/Cégnév*:

 3. - Utca*:

 4. - Házszám/Emelet, ajtó*:

 5. - Ir.szám*:

 6. - Város*:

 7. - Kapcsolattartó neve*:

 8. - Telefonszáma*:

 9. - E-mail címe*:

 10. - Hány órától - hány óráig tartózkodik a megadott helyen*:

 11. - Megjegyzés a futárnak


Ahhoz, hogy megrendelése és a kiszállítás zökkenőmentesen történjen, kérjük, az elérhetőségeire vonatkozóan az összes adatot

pontosan adja meg! Köszönjük!


 

Dekoráció elkészítése a megrendelést követően történik:

•     A megrendelés beérkezését követően, 1-3 napon belül átveheti vagy kiszállítjuk a megrendelt dekorációt.

 1.     A kiszállítás időpontjáról vagy személyes átvétel dátumáról e-mailben és vagy telefonon egyeztetünk Önnel.


Személyes átvétel:  

•     Előzetes telefonos egyeztetést igényel!!!!!

•     Cím: 1036 Budapest, Lajos u. 118-120.

 1.     Áfa-s számla igényét kérjük, jelezze előre.


Házhozszállítás:

•     A kézbesítés munkanapokon H-P: 08:30-20:00 óra között történik.

 1.     A kiszállítás díja, megrendelésének értékétől függően alakul.


Budapesten:  

A Kiszállítás díja  I.II.III.IV.V.VI.VII.VIII.IX.X.XI.XII. XIII. XIV. kerületbe: 1.600 Ft  

A kiszállítás díja  XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI.  XXII. XXIII. kerületbe: 1.990 Ft        

                            

Budapest vonzáskörzetében*

A kiszállítás díja: 2.990 Ft

* Budapest vonzáskörzete: Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés.

Az időben történő kiszállítás teljesítése alól felmentő ok a vis maior. Amennyiben ilyen hátráltató tényező zavarja meg a szállítást, mindent megteszünk, hogy minél hamarabb értesítsük Önöket.

Amennyiben, nem tudjuk átadni a dekorációt, mert a megadott címen nem tartózkodik senki az adott időpontban, az ismételt szállítási költség a vevőt terheli.


Vásárlási feltétel:

Megrendeléskor a vásárló elfogadja azt a tényt, hogy munkatársaink egyenként készítik el a karácsonyi dekorációinkat, az Ön megrendelésére. Az egyedi elkészítés, a természetes anyagok, a termések méretének és pici árnyalat különbségeiből adódóan, két darab száz százalékban egyforma dekoráció nem létezik. A dekorációink készítése során olyan szituáció is előfordulhat, hogy néhány dísz vagy szalag kifogy saját raktár készletünkből és a beszállító partnereink készletéből egyaránt. Helyette, hasonló minőségű és színű dísszel pótoljuk, így olyan látványt hozunk létre, mint az eredetileg kiválasztott karácsonyi dekoráció. Természetesen az Önök által kiválasztott dekoráció, a fentiekben felsorolt eltérésektől eltekintve, stílusában, a felhasznált díszekben, formájában és színeiben garantáltan ugyanaz, mint, amit kiválasztott. Nagyobb eltérés esetén, ha például kifogy egy meghatározó eleme a dekorációnak és emiatt nem hozható létre azonos látványú dísz, akkor minden esetben egyeztetünk Önnel arról, hogy hogyan járjunk el.


Elállási jog:

Szeretnénk felhívni minden kedves vevőnk figyelmét, hogy a megrendelés lemondására nincsen lehetőség, mert a megrendelés beérkezése után egyből nekikezdünk a dekoráció elkészítéséhez, amely rövid határidővel átadásra, majd kiszállításra kerül. Ezért nem áll módunkban sztornírozni a rendelését. Megértésüket köszönjük!

A törvényi háttere, az általunk alkalmazott elállási jog eljárásának:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján.

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

A vonatkozó törvény: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor


Jótállás:

Szeretnénk megkérni arra, hogy, a csomag átvételekor ellenőrizze a kiszállított dekorációt, hogy hibátlan, sérülésmentes állapotban van-e, és, hogy az Ön által megrendelt dekoráció van-e dobozban, mert, az átvétel után reklamációt nem tudunk elfogadni. A sérült, hibás vagy elcserélt dekorációt a dobozával együtt, rögtön küldje vissza a futárral és mi legkésőbb két napon belül a saját költségünkön újra kiszállítjuk a hibátlan, sértetlen díszt.


Adatkezelés:

Az online megrendelés során a Noël Kézműves karácsonyi dekoráció a részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli. További partnerek számára kizárólag a megrendelés teljesítésével összefüggésben álló vállalkozásnak (pl. futárszolgálat) adja át.

Egyéb nem részletezett kérdésekben a felek, a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezéseit tekintik az irányadónak.

A web oldalunk megtekintésével, továbbá megrendelésének elküldésével elfogadja a Noël Kézműves karácsonyi dekoráció általános szerződési feltételeit és adatkezelési elveit.


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kíván a NOËL!

 

Megrendelés leadása: