Noël kézműves adventi koszorúrendelés online vagy telefonon

FŐOLDAL                   RÓLUNK                   DEKORÁCIÓINK                  RENDELÉS                   KAPCSOLAT

 

Karácsonyi koszorúk  galériája

A természetes anyagok rajongói, az extravagáns ízlésűek, a trendeket követők, és a hagyományos karácsonyt kedvelők is megtalálják nálunk karácsonyi dísztárgyaikat. Díszeink toboz, fenyő, és moha alapra készülnek, amelyek számos, egymástól eltérő, előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Néhány praktikus tanácsot találhat, amely segíthet Önnek a választásban! Tovább →

Tetszenek Önnek a karácsonyi dekorációink, de nem talált a kedvenc színeiből készült összeállítást?
Természetesen, örömmel elkészítjük a kívánsága szerint, kérem, hívjon minket vagy írjon nekünk!

Vállaljuk a termék palettánktól eltérő ( fenyő ,moha, egyéb): egyedi, a cég arculatához és színeihez igazodó karácsonyi ajtódíszek, adventi koszorúk, asztaldíszek valamint céges ajándékok készítését és kiszállítását!

Többségében toboz alapra készítjük a karácsonyi dekorációinkat, ami nem csak nagyon esztétikus, hanem igazi KÖRNYEZETBARÁT megoldás is!  Toboz alapra készült kompozíciók előnye, hogy megőrzik a teljes szépségéküket végig az ünnepek alatt, és az elkövetkezendő évben sem kell újat vásárolni. Karácsonyi dekorációinkat 80-100 db festett termés, karácsonyi dísz, szárított gyümölcs valamint mézeskalács figura felhasználásával, nagy gondossággal, aprólékos kézi munkával készítjük. Ennek köszönhetően rendkívül részletgazdagok, mint az Haute Couture ruhák a divatban.
Az oldal jelenleg nem működik