A NOËL dekorációiról...

FŐOLDAL                   RÓLUNK                   DEKORÁCIÓINK                  RENDELÉS                   KAPCSOLAT

 

© 2011 NOËL Handmade. All rights reserved. Powered by BLOOM

Nem azért készítünk karácsonyi dekorációkat, hogy vállalkozzunk, hanem arra vállalkozunk, hogy adventi koszorúkat, karácsonyi ajtódíszeket,- asztaldíszeket, készíthessünk…

A hétköznapokban az üzleti életben tevékenykedünk, odaköt minket a hivatásunk és a szabadidőnkben nagyon szeretünk kézműveskedni. Kedvenc ünnepünk a Karácsony, imádjuk ennek az időszaknak a hangulatát, a fényeit, a díszeit és az illatát. Ez inspirált minket arra, hogy karácsonyi dekorációkat készítsünk, amit szenvedélyesen szeretünk csinálni. Mivel több időt szerettünk volna ezzel tölteni, elkezdtünk először a barátainak, majd üzletfeleinknek is karácsonyi koszorúkat, egyedi tervezésű díszeket ajándékozni. Jó érzés volt adni, és csodálatos volt viszont látni koszorúinkat barátaink ajtaján, asztalán. Aztán ők is kértek maguknak, és kérdezték, hogy tudnánk-e esetleg másoknak is készíteni, mert remek üzleti ajándék lenne. Tudtunk. Ekkor gondoltunk arra, hogy kipróbáljuk magunkat szélesebb közönség előtt is. Beleszerettünk ebbe, nincs vissza út. Bízunk abban, hogy munkánk sokuknak elnyeri a tetszését. 

Megtiszteltetés és öröm lenne a számunkra, hogy ha a mi dekorációink meghittebbé és varázslatosabbá tehetnék az Önök Karácsonyi Ünnepét!


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kíván a NOËL!